Mijn aanpak en tarieven

M

aanpak eft

Ik ben vooral geïnteresseerd in de overtuigingen die de ontwikkeling van jouw levensgeluk en carrière ondermijnen. Dat zijn doorgaans onbewuste sturingsmechanismen die bepalend zijn hoe je tegen het leven aankijkt. Opgedaan in je eerste levensjaren en blijmoedig als zaadje geplant door je ouders en de rest van je familie, de kleuterjuf en andere mensen die je omringen in je vroege leven. En daar pluk je nu onbedoeld en soms ongewenst de vruchten van.

Want ook als je ervan overtuigd bent dat jij niet in staat bent om blij en ontspannen te zijn of succesvol in je studie of werk kan tapping wat voor je betekenen. En dat geldt ook voor je angsten. Bij angsten is het meestal zo dat je zoveel mogelijk de situaties die de angst oproepen, probeert te omzeilen. Je zorgt voor een plausibel verhaal, compleet met aannemelijke verklaringen. Het verhaal brengt ons echter meestal niet veel verder.

En dat is het verschil met EFT. Het gaat niet om de analyse van jouw lichaam en gemoedstoestand. Dat is gewoon een feit. Daarvoor loop je bij een arts, een psycholoog of therapeut. Of niet. EFT kijkt naar jouw kaartenbak en haalt er de bestanden uit waarvan je last hebt. Die de stressreactie aanzetten om je zo ‘veilig’ te houden (want dat is het oerprincipe van dit mechanisme). Helaas heeft het meestal een tegenovergesteld effect. Dan is het is zinvol te onderzoeken wat de stressreactie aanzet om deze schakelaar weer uit te kunnen zetten. Tapping is overigens een geweldig zelfhulpmiddel wat ik je graag leer.

tarieven

Een korte kennismaking is gratis. Dat doe ik online. Een intake plus een introductie over de twee werkvormen van EFT (inclusief praktijkervaring) kost 50 euro. Dat kan live (in Putten) of online en duurt een uur. Een EFT-sessie kost 100 euro. En ook dat kan live of online. Er is eventueel een kortings- of betalingsregeling mogelijk. Wanneer je aanvullend bent verzekerd kan een leefstijltraject (deels) worden vergoed. Zie mijn kwaliteitsregistratie: Certificaat

online en op locatie

Mijn sessies vinden online plaats en op locatie.

locatie putten

Mijn plek bevindt zich in aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan te Putten, midden in het bos op de Noord-West Veluwe.

Het is een mooie locatie die we delen met de vogels, waar ikzelf altijd helemaal tot rust kom. De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto.

Interesse? Laat me dat weten. Je kunt contact met mij opnemen per mail voor een intake-sessie.

Ik behandel volgens de Novet Ethische Gedragscode.