Wie Ben Ik

W

Mijn naam is Eelkje Leeman. Na een studie Nederlands begonnen in het bedrijfsleven. Opgeklommen, maar ook gestruikeld en weer opgestaan. Maar wel met de nodige bijkomende fysieke schade. Tegen alle verwachtingen in succesvol ondernemer geworden. Ruim 25 jaar ervaring als directeur. Inmiddels actief als investeerder en businesscoach. Ik coach ondernemers en (jonge) mensen op hun levensweg en carrièrepad. En dat kan overal over gaan. En dat geldt ook EFT. Tappen helpt bij angsten of beperkende overtuigingen waar je last van hebt en waar je graag vanaf wilt. Inmiddels ben ik een EFT-professional, opgeleid in Gold Standard en Optimal EFT. Ik ben sinds 1 oktober 2022  actief als supervisor bij de Novet-opleiding en draag bij aan de verdere verspreiding van EFT als bestuurslid bij de Stichting EFT. Daarnaast ben ik ook Leefstijlcoach (middels een post Hbo-opleiding) en heb me verdiept in Systemisch werken (Familie-opstellingen) en NLP.

gecertificeerde tapping EFT behandelaar